Jasmin & Louisa 
Events

Lad vores unikke lokaler være rammerne om dit næste event. Hvad enten dit event skal være stort eller småt, har vi hvad du har brug for, og vores professionelle personale står klar til at få dine drømme opfyldt.

|

Bryllup

Den store dag, hvor den gode service, mad og dekoration skal være i særklasse.

Jasmin & Louisa Event har alt det der kan opfylde Jeres ønsker og behov.

Med et stort udvalg af smukke scene opsætninger, flot bordopdækning, professionelle tjenere, Velkomstdrinks, frugt buffet, bryllupslagkage, og meget mere, vil være med til at fuld ende denne specielle dag.

Forlovelse

Forlovelse er det Første skridt mod ægteskabet, dagen hvor I binder Jeres første bånd. Dagen som i kan fejre i stor stil i Jasmin lokalet, eller ønsker man det mere intimt kan vi varmt anbefale Louisa lokalet. Vi tilbyder rammerne omkring denne ceremoni, med den ønskede menu, bord opdækning og Vores gode service.

Fødselsdag

Hvis du vil fejre din fødselsdag med lækker mad, flot bord opdækning, musik og lysshow til dansegulvet, velkomstdrinks og lækker lagkage. Kan Jasmin & Louisa Event tilbyde dig en masse muligheder for at gøre denne dag uforglemmelig.

Navngivnings­fest

Festen der markerer den lille babys indtræden i livet. En smuk dag i Jeres liv som forældre og familie vil mindes. Til denne dag kan vi tilbyde Vores smukke lokaler, hvor der er muligt at få pyntet borde samt scene op med balloner eller blomster. Som noget helt særligt Kan Vi tilbyde Vores Panda bamse der kommer ind med en overraskelse til børnene.

Hennafest

Den Gamle smukke tradition, hvor den kommende brud for dekoreret sine hænder og fødder med henna. Festen der er for den nærmeste familie og venner.

Jasmin & Louisa event tilbyder et stort udvalg af henna pynt og flotte opsætninger, så lige præcis denne dag bliver noget helt særligt.

Book EN FREMVISNING

13 + 10 =